LivingD Schilderij Business

LivingD Astronaut
Living Art Panter

Voor bedrijven; Een uniek en gepersonaliseerd kunstwerk.

Een luxe schilderij met een extra dimensie. Het is geen 3D schilderij. Het is een schilderij met een verrassend diepte effect! Het Living Art Schilderij Business biedt bedrijven de mogelijkheid om een uniek en gepersonaliseerd kunstwerk te creëren dat perfect aansluit bij hun merk en branche. Met dit maatwerkconcept kunnen bedrijven een foto aanleveren van een zwevend object dat relevant is voor hun bedrijfsactiviteiten, en dit wordt vervolgens verwerkt in een hoogwaardig schilderij!

Het schilderij is voorzien van een luxe ophangsysteem. Hierdoor hangt het schilderij zwevend aan de muur.

Het schilderij is 70x100cm of Ø100cm

Enkele voorbeelden

Maatwerk voor Bedrijven

Het LivingD Schilderij Business biedt bedrijven de mogelijkheid om een uniek en gepersonaliseerd kunstwerk te creëren dat perfect aansluit bij hun merk en branche. Met dit maatwerkconcept kunnen bedrijven een foto aanleveren van een zwevend object dat relevant is voor hun bedrijfsactiviteiten, en dit wordt vervolgens verwerkt in een hoogwaardig schilderij.

Restaurants: Culinaire Verleiding

Voor restaurants is het Living Art Schilderij Business een uitstekende manier om hun culinaire meesterwerken in de schijnwerpers te zetten. Een prachtig gerecht zwevend op het schilderij trekt de aandacht van gasten en wekt de eetlust op. Van smaakvolle hoofdgerechten tot verleidelijke desserts, dit schilderij creëert een visuele beleving die de gasten niet snel zullen vergeten.

Autohandel: Kracht en Prestige

Voor bedrijven in de autohandel biedt het Living Art Schilderij Business de mogelijkheid om luxe auto’s op een unieke manier te presenteren. Een zwevende auto op het schilderij trekt de aandacht en straalt kracht, prestige en vakmanschap uit. Het schilderij creëert een gevoel van exclusiviteit en versterkt de merkbeleving van het autohandelsbedrijf.

Cosmetica: Schoonheid en Verfijning

Voor cosmetica-ondernemingen biedt het Living Art Schilderij Business de mogelijkheid om hun prachtige producten op een artistieke manier te presenteren. Een zwevend cosmetica-product op het schilderij straalt schoonheid, verfijning en elegantie uit. Het schilderij creëert een visuele beleving die de aandacht van klanten trekt en de kwaliteit van de producten benadrukt.

Hoogwaardige Kwaliteit en Maatwerk

Bij het Living Art Schilderij Business staat hoogwaardige kwaliteit centraal. Klanten kunnen zelf een foto van hoogwaardige kwaliteit aanleveren, en indien nodig kan LivingD hierbij helpen. Voor bedrijven die het volledig uit handen willen geven, is overleg mogelijk om het maatwerkproces te begeleiden en te realiseren.

Een Unieke Kunstbeleving voor Bedrijven

Het Living Art Schilderij Business biedt bedrijven de mogelijkheid om een unieke kunstbeleving te creëren die perfect past bij hun bedrijfsidentiteit. Het maatwerkconcept stelt bedrijven in staat om hun merk op een creatieve en opvallende manier te presenteren. Het schilderij wordt een eyecatcher in de bedrijfsruimte en maakt indruk op klanten, partners en medewerkers.